home
nieuws
exposities
over melklokaal
contact
Wij leven op eilandjes in een uitgestrekte zee. Het gebeurt maar zelden dat we de zee oversteken maar soms is er iemand die zijn hand uitsteekt om anderen uit te nodigen. Een kunstenaar die zijn werk toont, is zo iemand. Hij laat zien wat er in zijn belevingswereld gebeurt. Soms herkennen de bezoekers iets in andermans wereld maar het komt ook voor dat ze er niets van begrijpen omdat hun eigen eiland volkomen anders is. Zo blijft veel verborgen, want mensen kunnen de wereld alleen vanuit hun eigen positie bekijken.
Dit is waar het werk van Aebele Trijsburg over gaat; over de perceptie van de mens, zijn denkwereld, zijn onwetendheid en zijn struikelblokken, maar ook over de deugd van de verwarring en de ontdekking van het onbekende. Hij maakt voornamelijk schilderijen, tekeningen en foto´s.


Aebele Trijsburg (1991, Lochem) volgde zijn kunstopleiding aan Academie Minerva, Groningen en de Hochschule für Bildende Künste, Dresden. Zijn werk was o.a. te zien in Museum Belvédère, bij de Ongekend Jong Talent Show in Amsterdam en Cube Gallery in Gorssel. Aebele Trijsburg woont en werkt in Heerenveen.
Aebele Trijsburg
inschrijven mailinglijst
melklokaal
heremaweg 201
8444 AP
heerenveen
exposities archief

terug