home
nieuws
exposities
over melklokaal
contact
Molke, melk, Milch, milk, lait, latte, mleko, mlieko, mlijeko, tej en süt verzamelde melkpakken tijdens het reizen. Waarom parkeren mensen met een rode auto altijd naast een andere rode auto? Een plat gereden blikje Coca-Cola, liggend aan de zijkant van de weg. Van buiten naar binnen, van binnen naar buiten. Kijken. Overal schuilt een onbekende wereld achter. Een deur die dicht blijft maar soms even open gaat. Mysterie, een geheim. Mensen lopen heen en weer, zoeken, wachten, rennen. Allen onderweg met een eigen doel, elk een andere
eindbestemming. Opgaan in de anonimiteit. Samenkomen, details, structuren en herhalingen. Toeval of niet, kijken observeren en vastleggen. Vergeten. Documentair? Zoeken naar abstractie. Van ruimtelijk naar plat, van plat naar ruimtelijk. Verdwalen, dwalen om het verdwalen.

Remco Reijenga (1991, Sneek)
volgde zijn kunstopleiding aan Academie Minerva, Groningen. En volgt thans de Kunstakademie in Düsseldorf.  Zijn werk was onderdeel van het Flow Project, Wroclaw (PL) ‘European Cultural Capitol Wroclaw 2016’. Remco Reijenga woont, werkt en studeert in Düsseldorf.
Remco Reijenga
inschrijven mailinglijst
melklokaal
heremaweg 201
8444 AP
heerenveen
exposities archief

terug