home
nieuws
exposities
over melklokaal
contact

inschrijven mailinglijst
melklokaal
heremaweg 201
8444 AP
heerenveen
 
 
 
melklokaal op Amsterdam Art Fair!
12 mei
Van 17 t/m 21 mei staat melklokaal op Amsterdam Art Fair. Een selectie van de 50 beste en meest toonaangevende galeries van Nederland tonen de nieuwste werken van de meest spraakmakende kunstenaars van dit moment. melklokaal presenteert met trots Machteld van Buren en Jochem Hamstra. Bezoek ons in stand 46. Tijdens AAF17 is melklokaal op vrijdag 19 en zondag 21 mei gesloten.
groepstentoonstelling 'Natural kinds'
29 mei
Zondag 28 mei opende onder fijne belangstelling de frisse groepstentoonstelling ’Natural kinds’ waarin, als vanzelfsprekend, werk is samengebracht van Anne Feddema, Henk de Vries, Fons Hoiting, Jan Snijder, Albert Oost, Coen Vunderink, Christiaan Drost, Zoltin Peeter en Jan van Rossum, die een reeks causale eigenschappen en een gemeenschappelijke structuur delen die van nature verwant zijn aan elkaar. Te zien t/m 2 juli.

deelname Amsterdam Art Fair succesvol
23 mei
Goede reacties op werk van Machteld van Buren en Jochem Hamstra en dito verkoop. Voor melklokaal als relatief jong podium was veel aandacht en respect. Zo kwam o.a. NPO1 radio langs voor een interview en de Young Collectors Circle bracht een speciaal bezoek aan de stand. Ook ontving melklokaal na de AAF een royale gift (de gever wenst anoniem te blijven) als aanmoediging. We zijn trots het noorden te hebben kunnen vertegenwoordigen.
Terug