home
nieuws
exposities
over melklokaal
contact

inschrijven mailinglijst
melklokaal
heremaweg 201
8444 AP
heerenveen
 
 
melkbuzz nr. 22 is uit
21 september
Melkbuzz is een digitale uiting met actuele items over melklokaal.
Ook de melkbuzz ontvangen? Schrijf je in. Download melkbuzz

'Be my Lotus'
7 september
In melklokaal's ROOM is de installatie 'be my Lotus' van Dineke Oosting t/m 2 oktober te zien. Het werk komt voort uit haar Artist-in-residence in China.

duo expo 'M undressed'
5 september
Een prachtige veelbelovende opkomst bij de start van het derde seizoen en de opening van de duo-expo 'M undressed' van Jochem Hamstra en Albert Oost. Han Steenbruggen van Museum Belvédère sprak o.a. over het 'elitaire' van kunst, over  'moeilijke' kunst, lef en visie van Melklokaal en het belang van (en de mogelijkheid voor) experiment. De expo 'm undressed' is t/m 2 oktober te zien.
 
Liefhebber van melklokaal
2 september
Een tentoonstellingsruimte met ambitie kan niet zonder liefhebbers. Melklokaal heeft als doel eigentijdse hoogwaardige en prikkelende tentoonstellingen te maken met een rijk aanbod van regionale maar ook nationale kunstenaars. Omdat te kunnen blijven doen hebben we liefhebbers nodig. Melklokaal ontvangt geen subsidies en wordt gefinancierd uit private middelen. Ondersteun de tentoonstellingsplannen en het tonen van hedendaagse kunst in het noorden, word liefhebber van Melklokaal! Wil je weten wat we met je delen, meer info of meedoen: Download folder

melkbuzz nr. 21 is uit
16 augustus
Melkbuzz is een digitale uiting met actuele items over melklokaal.
Ook de melkbuzz ontvangen? Schrijf je in. Download melkbuzz
Terug