home
nieuws
exposities
over melklokaal
contact

inschrijven mailinglijst
melklokaal
heremaweg 201
8444 AP
heerenveen
 
 
 
 
 
 
 
Recensie ‘A portrait show'
27 september
In de cultuurbijlage van het Friesch Dagblad verscheen een recensie van de groepstentoonstelling ‘A portrait show’. Lees recensie

Art Noord succesvol
26 september
Veel goede reacties ontvangen op de gepresenteerde werken tijdens kunstbeurs Art Noord in Museum Belvédère. Er zijn mooie aankopen gedaan. Bedankt bezoekers en kopers! Zonder jullie geen Art Noord. De prachtige doeken van Henrik Kröner blijven nog een tijdje hangen in Museum Belvédère.
melklokaal x Art Noord
13 september
Van 21 t/m 24 september vindt de eerste editie van de kunstbeurs Art Noord plaats in Museum Belvédère. melklokaal presenteert nieuw en recent werk van: Machteld van Buren, Anne Feddema, Jochem Hamstra, Tjibbe Hooghiemstra, Ton van Kints, Albert Oost, Dineke Oosting, Jan Snijder en solopresentaties van Fons Hoiting, Coen Vunderink, Henrik Kröner en Aafke Ytsma.

groepstentoonstelling ‘A portrait show’
11 september
zondag 10 september opende dichter/schrijver Peter van Lier de groepstentoonstelling ‘A portrait show’ Een behoorlijk ‘klassiek’ thema. Aanvankelijk symbool voor het streven naar natuurgetrouwheid, speelt het portret nadien een cruciale rol bij de opkomst van het individualisme.
Vaste kunstenaars van melklokaal en enkele gastkunstenaars laten een breed spectrum aan portret ‘vertalingen’ zien. T/m 15 oktober.
Terug