In de hoopvolle ruim opgezette (werken op 1.5 meter van elkaar) zomershow ‘immuun’ is werk te zien van Machteld van Buren, Aafke Ytsma, Elma Alkema, Dineke Oosting, Akmar, Joyce Zwerver, Astrid Nobel, Kamilė Česnavičiūtė en Anne Feddema, Jochem Hamstra, Fons Hoiting, Coen Vunderink, Henrik Kröner, Wouter Nijland, Tjibbe Hooghiemstra, Jan van Rossum, gemaakt in de afgelopen periode van lockdown.

Voor de thuisblijvers is er naast de fysieke tentoonstelling een online presentatie van de show (met beeld- en geluidsfragmenten van de kunstenaars) Klik voor online presentatie

Het werk van de kunstenaar, vaak in zelfgekozen afzondering, gaat ook in moeilijke tijden en omstandigheden onverhinderd door en lijkt bestand tegen beperkingen, omwegen, tegenslagen, aanpassingen en opnieuw beginnen. De kunstenaar bezit een zelf verworven immuniteit. Een veerkracht die hoort bij het vaak onzekere en onvoorspelbare maakproces.
Kunst biedt nieuwe beelden, gedachten en verwondering aan die de werkelijkheid en het leven groter en rijker maken werkend als een vaccin.

In ROOM: screening van performance ‘Ommegangen’ van vogelsang/oost voor ‘Fryslân fan boppen’. In TANK: zomerstock.
zomershow 'immuun'
24.5 - 28.6.2020
inschrijven mailinglijst
melklokaal
heremaweg 201
8444 AP
heerenveen
terug
home
nieuws
exposities
over melklokaal
contact
exposities archief