home
nieuws
exposities
over melklokaal
contact

inschrijven mailinglijst
melklokaal
heremaweg 201
8444 AP
heerenveen
Terug
 
 
 
 
melklokaal
8444 AP
 
 
 

ZOMERSTOP!
8 juli
Van 8 juli t/m 6 september is melklokaal gesloten voor bezoekers. We maken nieuwe plannen, werken aan het programma na de zomer en de opbouw van de nieuwe tentoonstelling. Fijne zomer!

melkbuzz nr. 45 is uit!
27 juni
melkbuzz is een digitale uiting met actuele items over melklokaal. Ook de melkbuzz ontvangen? Schrijf je in. Download melkbuzz

melkbuzz nr. 44 is uit!
11 juni
melkbuzz is een digitale uiting met actuele items over melklokaal. Ook de melkbuzz ontvangen? Schrijf je in. Download melkbuzzRecensie project en mini-expo 'Ryzji yn it Frysk'
7 juni
Susan van den Berg bezocht voor de cultuurbijlage Leeuwarder Courant de mini-expo en project 'Ryzji yn it Frysk' en scheef er over: Lees recensie De portrettekeningen en assemblages van Jochem Hamstra zijn nog t/m 7 juli te zien in melklokaal's TANK.

solotentoonstelling Wouter Nijland
3 juni
Collega Jan van der Til opende de solo 'ROUWTE DLYANN' van Wouter Nijland met de vraag: Wat is er zo toevallig? En sprak o.a. over de foto van het zwarte gat, gestuurde toeval, orde scheppen en het 'Instragrammable' zijn van kunst. De solo is volgens aleatorische werkwijze ingericht. In ROOM is het krachtige, rauwe werk van Jeffry Koopman te zien.